A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. További információ itt.

Elszámolás

Támogatások elszámolása NIR rendszerben 2019 – videó

Az alábbi videóval segítséget kívánunk nyújtani arról, hogy miként kell elektronikusan benyújtani a támogatások elszámolását a Nemzetpolitikai Informatikai Rendszerben.

 

Általános pályázati és elszámolási útmutatókat innen tudja letölteni:

NIR - elszámolási dokumentációk

Tisztelt Támogatott!

Tájékoztatjuk, hogy jogszabályi változások miatt a 2017-ben szerződött, de még le nem zárt támogatások elszámolási feltételei megváltoztak.

A főbb változásokat összefoglalva tartalmazó Tájékoztatót ide kattintva érheti el. Kérjük, hogy a jövőben elszámolási kötelezettségüknek a módosult feltételeknek megfelelően tegyenek eleget.

A módosított Elszámolási útmutatót innen tölthetik le:

 

Elszámolással kapcsolatos kérdéseikkel kérem keressék a területileg illetékes pénzügyi referenseket.

Sikeres és eredményes munkát kívánunk!

Tisztelettel:

Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt.

NIR – elszámolás felhívás

Tisztelt Támogatottak!

 

Felhívjuk figyelmüket, hogy a 2015. évi központi és regionális nyílt pályázati konstrukcióban nyújtott támogatásokhoz (A magyar kultúráért és oktatásért c. pályázati felhívás) kapcsolódó szakmai és pénzügyi beszámolókat a Nemzetpolitikai Informatikai Rendszerben (NIR), a 2015. évi Pályázati és elszámolási útmutató, valamint a NIR felhasználói kézikönyv iránymutatásai alapján kell elkészíteni és benyújtani.

NIR bejelentkezés itt: https://nir.bgazrt.hu/bga/

Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt.

Tisztelt Támogatottak!

Felhívjuk figyelmüket, hogy a 2014. évi központi és regionális nyílt pályázati konstrukcióban nyújtott támogatásokhoz (A magyar kultúráért és oktatásért c. pályázati felhívás) kapcsolódó szakmai és pénzügyi beszámolókat, 2014. december 15. napjától a Nemzetpolitikai Informatikai Rendszerben (NIR), a 2014. évi Pályázati és elszámolási útmutató, valamint a NIR felhasználói kézikönyv iránymutatásai alapján kell elkészíteni és benyújtani.

Azon Támogatottaknak, akik a fenti dátumig papíron benyújtották, NEM szükséges a NIR-ben is elkészíteni az elszámolást.

Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt.

2014. évi elszámolási útmutató

A Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. 2014. évi központi és regionális pályázati konstrukcióban nyújtott támogatásainak NIR-ben történő elszámolásához segédletként az elszámolási útmutató az alábbi felületről tölthető le.

 

LETÖLTHETŐ DOKUMENTUMOK:

 

2013. évi elszámolási dokumentáció

A Bethlen Gábor Alap Bizottsága a 76/2013.(X.22.) számú határozatában elfogadta a 2013. évben meghirdetett „A magyar kultúráért és oktatásért”, „Szülőföldön magyarul” program és a meghívásos pályázati konstrukciók keretében megkötött támogatási szerződésekhez benyújtandó elszámolási dokumentációt. A 2013. éve elején meghirdetett és közzétett szakmai beszámoló, illetve elszámolási összesítő és az ahhoz tartozó költségtábla szerkezete mind szakmailag és tartalmilag megváltozott, könnyebbé és egyszerűbbé téve az elszámolások elkészítését és megküldését. Az elszámolási dokumentációk benyújtásához készült elszámolási útmutató,  kitöltési útmutató és segédlet, melyek honlapunkról letölthetők.
LETÖLTHETŐ DOKUMENTUMOK:

HÍREK

Aktuális

A cselekvő nemzet éve lesz 2022

A cselekvő nemzet éve lesz 2022 – jelentette ki a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős államtitkára az idei év tematikus programjait ismertetve. Potápi Árpád János hangsúlyozta: a legfontosabb nemzetpolitikai alap egy erős…

Helyi nemzetiségi önkormányzatok támogatásai, Működési támogatások, Nemzetiségi támogatások

Döntés a helyi nemzetiségi önkormányzatok 2022. évi működési támogatásáról

A Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. ezúton közzéteszi a helyi nemzetiségi önkormányzatok 2022. évi működési költségvetési támogatásának összegét. Kérjük, hogy a táblázatban szereplő adataik helyességét ellenőrizzék és 2 napon belül jelezzék…

Aktuális

Ezúttal vajdasági gyerekeknek gyűjtött a BGA

A Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. karácsony előtt ismét önkéntes adománygyűjtési akciót szervezett. Az adományokat ezúttal a vajdasági Tóthfaluban lévő Kaszap István Kollégium tanulóinak küldték az Alapkezelő munkatársai. Annak ellenére, hogy a koronavírus okozta világjárvány nem várt kihívások elé…