A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. További információ itt.

Útmutató és elszámolási nyomtatványok

Helyi nemzetiségi önkormányzatok működési és feladatalapú támogatása

 

Az alábbiakban elérhető és letölthető az „Útmutató a helyi nemzetiségi önkormányzatok 2023. évi működési támogatása beszámolójának elkészítéséhez” és az ehhez kapcsolódó elszámolási nyomtatványok.

LETÖLTHETŐ DOKUMENTUMOK:

 

Az alábbiakban elérhető és letölthető az „Útmutató a helyi nemzetiségi önkormányzatok 2022. évi feladatalapú támogatása beszámolójának elkészítéséhez” és az ehhez kapcsolódó elszámolási nyomtatványok.

LETÖLTHETŐ DOKUMENTUMOK:

 

Az alábbiakban elérhető és letölthető az „Útmutató a helyi nemzetiségi önkormányzatok 2022. évi működési támogatása és 2021. évi feladatalapú támogatása beszámolójának elkészítéséhez” és az ehhez kapcsolódó elszámolási nyomtatványok.

LETÖLTHETŐ DOKUMENTUMOK:

 

Az alábbiakban elérhető és letölthető az „Útmutató a helyi nemzetiségi önkormányzatok 2021. évi működési támogatása és 2020. évi feladatalapú támogatása beszámolójának elkészítéséhez” és az ehhez kapcsolódó elszámolási nyomtatványok.

LETÖLTHETŐ DOKUMENTUMOK:

 

A csatolmányból tölthető le az útmutató a helyi nemzetiségi önkormányzatok 2020. évi működési támogatása és 2019. évi feladatalapú támogatása beszámolójának elkészítéséhez és az ehhez kapcsolódó elszámolási nyomtatványok

 

LETÖLTHETŐ DOKUMENTUMOK:

 

A csatolmányból tölthető le az útmutató a helyi nemzetiségi önkormányzatok 2019. évi működési támogatása és 2018. évi feladatalapú támogatása beszámolójának elkészítéséhez és az ehhez kapcsolódó elszámolási nyomtatványok.

LETÖLTHETŐ DOKUMENTUMOK:

 

A csatolmányból tölthető le az útmutató a helyi nemzetiségi önkormányzatok 2018. évi működési támogatása és 2017. évi feladatalapú támogatása pénzügyi kimutatásának és szakmai tájékoztatójának elkészítéséhez és az ehhez kapcsolódó elszámolási nyomtatványok.

 

LETÖLTHETŐ DOKUMENTUMOK:

 

LETÖLTHETŐ DOKUMENTUMOK 2017. évi támogatásokhoz:

 

LETÖLTHETŐ DOKUMENTUMOK 2016. évi támogatásokhoz:

Feladatalapú támogatásokhoz:

 

Működési támogatásokhoz:

 

LETÖLTHETŐ DOKUMENTUMOK 2015. évi támogatásokhoz:

Feladatalapú támogatásokhoz:

 

Működési támogatásokhoz:

HÍREK