A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. További információ itt.

2024. július 13.

Search
Close this search box.

Útmutató és elszámolási nyomtatványok

Helyi nemzetiségi önkormányzatok működési és feladatalapú támogatása

 

Az alábbiakban elérhető és letölthető az „Útmutató a helyi nemzetiségi önkormányzatok 2023. évi működési támogatása beszámolójának elkészítéséhez” és az ehhez kapcsolódó elszámolási nyomtatványok.

LETÖLTHETŐ DOKUMENTUMOK:

 

Az alábbiakban elérhető és letölthető az „Útmutató a helyi nemzetiségi önkormányzatok 2022. évi feladatalapú támogatása beszámolójának elkészítéséhez” és az ehhez kapcsolódó elszámolási nyomtatványok.

LETÖLTHETŐ DOKUMENTUMOK:

 

Az alábbiakban elérhető és letölthető az „Útmutató a helyi nemzetiségi önkormányzatok 2022. évi működési támogatása és 2021. évi feladatalapú támogatása beszámolójának elkészítéséhez” és az ehhez kapcsolódó elszámolási nyomtatványok.

LETÖLTHETŐ DOKUMENTUMOK:

 

Az alábbiakban elérhető és letölthető az „Útmutató a helyi nemzetiségi önkormányzatok 2021. évi működési támogatása és 2020. évi feladatalapú támogatása beszámolójának elkészítéséhez” és az ehhez kapcsolódó elszámolási nyomtatványok.

LETÖLTHETŐ DOKUMENTUMOK:

 

A csatolmányból tölthető le az útmutató a helyi nemzetiségi önkormányzatok 2020. évi működési támogatása és 2019. évi feladatalapú támogatása beszámolójának elkészítéséhez és az ehhez kapcsolódó elszámolási nyomtatványok

 

LETÖLTHETŐ DOKUMENTUMOK:

 

A csatolmányból tölthető le az útmutató a helyi nemzetiségi önkormányzatok 2019. évi működési támogatása és 2018. évi feladatalapú támogatása beszámolójának elkészítéséhez és az ehhez kapcsolódó elszámolási nyomtatványok.

LETÖLTHETŐ DOKUMENTUMOK:

 

A csatolmányból tölthető le az útmutató a helyi nemzetiségi önkormányzatok 2018. évi működési támogatása és 2017. évi feladatalapú támogatása pénzügyi kimutatásának és szakmai tájékoztatójának elkészítéséhez és az ehhez kapcsolódó elszámolási nyomtatványok.

 

LETÖLTHETŐ DOKUMENTUMOK:

 

LETÖLTHETŐ DOKUMENTUMOK 2017. évi támogatásokhoz:

 

LETÖLTHETŐ DOKUMENTUMOK 2016. évi támogatásokhoz:

Feladatalapú támogatásokhoz:

 

Működési támogatásokhoz:

 

LETÖLTHETŐ DOKUMENTUMOK 2015. évi támogatásokhoz:

Feladatalapú támogatásokhoz:

 

Működési támogatásokhoz:

HÍREK