A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. További információ itt.

2024. július 23.

Search
Close this search box.

JOGI NYILATKOZAT

Azzal, hogy belép a www.bgazrt.hu oldalra, elfogadja az alábbi feltételeket, még abban az esetben is, ha nem iratkozott fel a BGA Zrt. hírlevélre:

bgazrt.hu weboldalon található tartalom a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. (BGA Zrt.), illetve a vele jogviszonyban álló személyek szellemi tulajdona. A BGA Zrt. fenntart minden, a oldal bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. A BGA Zrt. előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a lap egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése. A lap tartalmának egyes részeit – kizárólag saját felhasználás céljából – merevlemezére mentheti vagy kinyomtathatja, de ebben az esetben sem jogosult a oldal így többszörözött részének további felhasználására, terjesztésére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, kereskedelmi forgalomba hozatalára. A BGA Zrt. oldalai teljes egészében, a kapcsolódó wish-ekkel együtt szerzői jogvédelem alatt állnak, azokból bármely részt kivágni, a megcsonkított részt pedig nyilvánossághoz bármely módon újraközvetíteni tilos. Tilos továbbá a BGA Zrt. előzetes írásbeli engedélye nélkül a lap tartalmát tükrözni, azaz technikai művelet segítségével nyilvánossághoz újraközvetíteni, még változatlan formában is.

A BGA Zrt. követelheti a jogsértés abbahagyását és kárának megtérítését.

A oldalról értesüléseket átvenni a www.bgazrt.hu-ra való hivatkozással lehet, azzal a feltétellel, hogy az átvevő
a) nem módosítja az eredeti információt,
b) a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt.-re (www.bgazrt.hu-ra) utaló egyértelmű hivatkozást minden közlésnél feltünteti.

bgazrt.hu a BGA Zrt. megbízásából bejegyzett domainnév, szerzői jogi védelmet élvez, felhasználása – a hivatkozás kivételével – kizárólag a BGA Zrt. előzetes és kifejezett írásos hozzájárulásával lehetséges. A hírügynökségek honlapunkon felhasznált hírei és fotói szerzői jogvédelem alatt állnak, a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével, amennyiben erre vonatkozó külön megállapodást nem kötöttek,  tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni.

A BGA Zrt. minden esetben pontos és hiteles információk közlésére törekszik, de a technikai hibákból, félreérthető tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállal.