English/Magyar

Felhívás a 2012. évi nyertes pályázatok kiutalásához

Tisztelt Pályázók!

 

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Klebelsberg Intézményfenntartó Központtal (továbbiakban KIK) történő egyeztetések után a 2012. évi nyertes pályázatok támogatásának utalása érdekében az alábbiakban felsorolt dokumentumok benyújtása szükséges.

Kérjük, hogy a támogatásban részesült és támogatási szerződéssel rendelkező intézmények, amelyek a KIK fenntartása alá kerültek, a következő dokumentumokat nyújtsák be az Alapkezelő részére:

  1. Igazolás pénzforgalmi jelzőszámról: 30 napnál nem régebbi igazolás számlaszámról (tankerületi igazgatósághoz tartozó számlaszám, Magyar Államkincstár adja ki) eredeti példány, vagy Kincstár által hitelesített másolat.
  2. Banki felhatalmazó levél (inkasszó): a bankszámlára vonatkozó az Alapkezelő javára visszavonásig érvényesíthető, a megítélt támogatással megegyező összegű banki felhatalmazó levél eredeti vagy a Kincstár által hitelesített másolat. (Kincstár adja ki). Figyelem! Kizárólag előfinanszírozásban részesülő pályázatok esetén szükséges benyújtani.
  3. Az iskolaigazgató aláírási címpéldánya, AMENNYIBEN VÁLTOZOTT AZ ISKOLAIGAZGATÓ SZEMÉLYE.-30 napnál nem régebbi, közjegyző által hitelesített másolat.

 

Szíves közreműködésüket előre is köszönjük!

 

Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt.

Eseménynaptár

Hírlevélre iratkozás