Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy az egyes államháztartási szabályoknak a Bethlen Gábor Alapkezelő Nonprofit Zártkörűen Működő Részvénytársaság által kezelt költségvetési támogatásokra vonatkozó, veszélyhelyzet ideje alatt történő eltérő alkalmazásáról szóló 359/2023. (VII. 31.) Korm. rendelet az egyszerűsített elszámolási lehetőséget a Városi Civil Alap terhére nyújtott támogatások meghatározott Kedvezményezettjei részére is biztosítja.

Az egyszerűsített elszámolásban érintett támogatások/Kedvezményezettek köréről, illetve az egyszerűsített elszámolási lehetőséggel kapcsolatos teendőkről az alábbi tájékoztató ad részletes iránymutatást.

A Városi Civil Alapból nyújtott támogatások Korm. rendelet szerinti egyszerűsített elszámolásához szükséges dokumentum (nyilatkozat) sablon:

FIGYELEM! A  Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. minden érintett Kedvezményezettet közvetlenül is meg fog keresni a rá vonatkozó tennivalókkal, ugyanakkor azon Kedvezményezettek, akik élni kívánnak az egyszerűsített elszámolás lehetőségével, ezt a jelen tájékoztató alapján is jelezhetik a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. felé.