A Nemzetpolitikai Államtitkárság és a BGA Zrt. november 21-én, csütörtökön 10.00 órai kezdettel a Vajdahunyad várában rendezi meg a Határtalanul! Több mint turizmus konferenciát. A házigazda Potápi Árpád nemzetpolitikáért felelős államtitkár, de előadást tart Erdélyi Rudolf, a BGA vezérigazgatója, Benke István, a Magánvállalkozók Nemzeti Fuvarozó Ipartestülete – NiT Hungary Felügyelőbizottságának elnöke, a szervezésben érdekelt utazási irodák, iskolák képviselői, külhoni és anyaországi pedagógusok.

A rendezvényen lehetőség lesz a következő pályázat előkészítésében résztvevő kollégákkal, valamint a BGA Zrt. Támogatáselszámolási és Monitoring Igazgatóságának munkatársaival találkozni, tanácsot, segítséget kérni. Jelentkezni a konferencia@hatartalanul.net címen lehet, kizárólag a szabad férőhelyek erejéig, de legfeljebb november 15-ig.

A részvétel ingyenes, a konferencián teljes ellátást biztosítunk. Igény esetén segítünk az utazás megszervezésében, illetve szükség esetén korlátozott mértékben szerda estére férőhelyeink erejéig szállást is tudunk biztosítani.

Szeretettel várjuk!