English/Magyar

Folyóiratok

A Kisebbségkutatás c. folyóirat a 2012/2. számától kezdődően a Nemzetpolitikai Kutatóintézet és a Lucidus Kiadó szakmai közreműködésével jelent meg a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. támogatásával 2015 végéig. A folyóirat szerkesztésében a Nemzetpolitikai Kutatóintézet munkatársai közül Ferenc Viktória, Gazsó Dániel és Kántor Zoltán vettek részt.

2016-ban a Nemzetpolitikai Kutatóintézet Kisebbségi Szemle néven új, negyedévente megjelenő folyóiratot indított. A folyóiratot a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. adja ki. A Kisebbségi Szemle elindításával a Nemzetpolitikai Kutatóintézet célja olyan tanulmányok megjelentetése, amelyek a tudományos közösséget közelebb hozzák a nemzetpolitika működéséhez, ugyanakkor a nemzetpolitikai döntéshozók számára is alkalmazható ismereteket nyújtanak.

Honlapunkon a Kisebbségi Szemle lapszámainak teljes tartalmát elérhetővé tesszük az olvasóközönség számára, továbbá az NPKI és a Lucidus Kiadó együttműködésében készült, 2012-2015 között megjelent Kisebbségkutatás számainak valamennyi tanulmánya is elérhető elektronikus formában.

Eseménynaptár

Facebook

Linkek