English/Magyar

Felhívás a 2013. évi Határtalanul! pályázatokhoz benyújtandó dokumentumok változásáról

Tisztelt Pályázók!

 

Tájékoztatjuk, hogy a 2013. évi Határtalanul! pályázati felhívások esetében a pályázati anyaghoz benyújtandó dokumentumok megváltoztak az alábbiak szerint:

  • a pályázat benyújtásakor szükséges az önrészre vonatkozó nyilatkozatot (megtalálható a  www.bgazrt.hu/hatartalanul oldalon) kitölteni, amelyet az intézmény törvényes képviselője ír alá és Klebelsberg Intézményfenntartó Központ (továbbiakban: KIK) fenntartás esetén, gazdasági ellenjegyzéssel ellátja a tankerületi igazgató. A pályázati program megvalósításához kötelező önrész biztosítását nem írjuk elő. Amennyiben a pályázó önrészt feltüntet,  a későbbiekben ezzel – szakmai és pénzügyi elszámolás benyújtásával egyidőben – az Alapkezelő felé el kell számolnia, a hasznosulást igazolni szükséges.
  • nem szükséges  alapító okirat benyújtása, amennyiben a pályázó intézmény fenntartója a KIK, tekintettel arra, hogy az alapító okiratot egységes szerkezetben a KIK küldi meg az Alapkezelő részére.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a támogatási szerződések kiküldése ebben az évben email-en keresztül fog történni. Az a tapasztalat, hogy néhány e-mail címre nem érkezik meg az elküldött dokumentum az egyéni biztonsági beállítások hiánya miatt, ezek: freemail, yahoo, citromail, sulinet, a gmail pedig automatikusan a levélszemét mappába helyezi át az általunk küldött üzeneteket. Az e-mailek sikeres elküldése érdekében, kérjük a pályázati adatlap kitöltésekor „Az intézmény e-mail címe” illetve „A projektvezető e-mail címe” sorok esetén a felsoroltakon kívül egyéb kiterjesztésű elektronikus címet megadni.

Szíves közreműködésüket előre is köszönjük!

 

Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt.

Eseménynaptár

Hírlevélre iratkozás