English/Magyar

A Határtalanul! programmal kapcsolatos változások

Tisztelt Pályázók!

 

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy Magyarország 2014. évi költségvetéséről szóló 2013. évi CCXXX. tv. rendelkezései szerint a Határtalanul! program forrásai a Bethlen Gábor Alapból az Emberi Erőforrások Minisztériuma (továbbiakban: EMMI) fejezetébe kerültek át. A Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. (továbbiakban: Alapkezelő) és az EMMI között létrejött megállapodás értelmében a Határtalanul! program ügykezelése 2014. január 29-i dátummal került átadásra. Az átadás 2014. évi pályázati kiírásokat, valamint az átadás időpontjában folyamatban lévő 2013. évi pályázatokat is érinti.

A Határtalanul! program lebonyolítója a továbbiakban az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő (továbbiakban: EMET). A programmal kapcsolatos kérdéseikkel az EMET munkatársaihoz fordulhatnak:

Emberi Erőforrás Támogatáskezelő

www.emet.gov.hu

E-mail: hatartalanul@emet.gov.hu

Az Alapkezelő megköszönve a pályázók lelkiismeretes, elhivatott munkáját, a közös munka során átélt örömteli pillanatokat, további szép sikereket kíván a Határtalanul! programban részt vett és részt venni kívánó intézményeknek, iskoláknak.

 

Eseménynaptár

Hírlevélre iratkozás