English/Magyar

Jótékonysági hangverseny és aukció a ráti Szent Mihály Gyermekotthon javára

2013. december 7., 18.00, Corvin terem

A Szent Mihály Gyermekotthon és a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. a Gyermekotthon új rehabilitációs központjának felépítésének támogatására jótékonysági árverést és hangversenyt szervez.

A rendezvény fővédnöke:
Msgr. Majnek Antal, a Munkácsi Római Katolikus Egyházmegye püspöke
Répás Zsuzsanna nemzetpolitikáért felelős helyettes államtitkár, Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium

Közreműködik:
Baricz Gergő zenész, énekes
Kárpátaljai Credo Együttesé a Gyermekotthon Zenedéjének tagjai
Kacsur András színművész

Adományozásra a helyszínen és a következő számlaszámon van lehetőség:

KÁRPÁTALJA HITÉLETÉÉRT ALAPÍTVÁNY
ERSTE BANK  11991102-02164379 (HUF)

A közleményben kérjük feltüntetni: Szent Mihály Gyermekotthon javára

A rehabilitációs központ javára szervezett árverés ötlete Lieber Ferenc  és lánya, Sala Lieber  felajánlása alapján született. A kezdeményezéshez csatlakozott:
Nádler István, Daradics Árpád, Matl Péter, Magyar László, Józsa Judit, Tóth Róbert, Réti János, Klisza János, Erfan Ferenc, Veres Ágota, Gogola István

A felajánlott tárgyak megtekinthetők a www.pinterantik.hu weboldalon.


A rehabilitációs központról
„A gyermekotthonunk neveltjei részben állami árvaházakból, részben pedig közvetlenül a gyereknevelésre képtelenné vagy alkalmatlanná vált családokból kerülnek ki. Intézményünkbe kerülve családi környezetben nevelkedhetnek 18 éves korukig.
A hányatott sorsú árvák és elhagyottak nevelése meglehetősen összetett feladat,  amely az odaadó szereteten túl komoly szakértelmet is igényel. A Szent Mihály Gyermekotthon küldetése, hogy felkészítse a gyermekeket az önálló és  teljes   életre, amely feladatnak szerves része az egészség helyreállítása.
A rehabilitációs központunk építése 2009-ben kezdődött. Ekkor készültek el az alapok, illetve az első szint falai. 2010 folyamán megépült a második szint és a tetőszerkezet.
Az adományaikkal lehetővé teszik nekünk, hogy az építkezést befejezzük és megnyissuk a Központot, amely a Gyermekotthon lakói mellett Kárpátalja egész területéről fogja fogadni és kezelni a nehéz sorsú gyerekeket.”
Bíró Árpád,  a gyermekotthon igazgatója

Technikai információk az aukción résztvevők számára
Az aukción történő licitálás személyesen vagy internetes fizetési megbízás alapján, illetve telefonon történhet az alábbiak szerint:
•  Amennyiben vevőként személyesen nem kíván részt venni az árverésen, úgy Ön legkésőbb  2013. december 5-én 18:00  óráig e-mailen keresztül is leadhatja megbízását a recepcio@pinterantik.hu  e-mail címen, illetve telefonon is licitálhat a  (+36 1) 311 3030 telefonszámon a fent megadott időpontig
•  Ugyanolyan összegű megbízás esetén a korábban beérkezőt részesítjük előnyben
•  A vevő a leütési ár 20%-át foglalóként az árverésen készpénzben azonnal tartozik kifizetni. Amennyiben a teljes vételár egy összegben az árverésen kifizetésre kerül, úgy a tárgy a helyszínen átvehető. A foglalót meghaladó vételárrész az árverés időpontjától számított 7 napon belül a  Kárpátalja Hitéletéért Alapítvány számlaszámára utalandó: ERSTE BANK 11991102-02164379
•  A tárgyakat az utalás megérkezését követően lehet átvenni Bíró Árpádtól (+36 70 331 4742) az aukció után kiállított leütési bizonylat ellenében

A rendezvény meghívója megtekinthető itt.

Az eseményre a belépés díjtalan.

Naptár

Címkefelhő